Rendezvényeink

1992-ben az MMSZ-es bulik keserű hangulata és kitiltásuk után sok más hasonló gondolkodású motoros barátunkkal együtt elhatároztuk, hogy augusztus utolsó hétvégéjén szervezünk egy saját motorostalálkozót.

Foktőn, a vén Duna partján egyik klubtársunk kocsmája és a körülötte lévő terület ideális helyszínnek tűnt - itt rendeztük meg az első családias hangulatú bulit. Mintegy 50-100 motoros barátunk, ismerősünk jött el és nagyon jól érezte magát. A vasárnap reggel fáradtan hazainduló emberek arcára volt írva, hogy nem felejtik el ezt a hétvégét.

Az elkövetkező években rendszeressé vált bulira egyre többen és többen érkeztek - eljött a pillanat, amikor a nekünk hatalmasnak tűnő területen lassan már egy sátrat sem sikerült felállítani. Mi sem gondoltuk volna, hogy egyszer több ezer ember fog nálunk bulizni.

Idővel új helyet kerestünk a színpadnak, melyet meg is találtunk egy kétméteres bozótos kellős közepén. Egy kisebb erdőirtás után a klubházunk és a kocsma körül lévő térség összenyitásával hatalmas terület vált szabaddá, ahol már el tudtuk helyezni a több száz négyzetméteres sörsátrat, az árusokat, és mindenki kényelmesen elfért.